Fingrer meglv ti med tampong

fingrer meglv ti med tampong

Jeg kan heller ikke se for meg meg selv som stapper en tampong "inni der", det er jo akkurat som å fingre seg selv? Og kan man få orgasme av  Tamponger. Hei, det er mange som ikke vet hvordan man bruker en tampong, men jeg har svaret! hun kunne kjøpe en pakke med tamponger til meg i gul fra Libresse. men det er jo deilig da, begynner alltid å fingre når jeg gjør det. Kjæresten min vil ikke ha sex med meg når jeg har mensen. Med han er det sånn at han ikke vil kjøpe meg tamponger heller. . vil ha sex eller ikke, og jeg fratar meg litt iforhold til å slikke klitten osv, men jeg fingrer gjerne.

Videos

WHINDERSSON NUNES in MARMININO (COMPLETE SHOW) Når jeg fingrer meg, så kommer den en sånn kilende følelse av at jeg må tisse, eller som når man holder igjen når man tisser. Hva er det? Er det orgasme, eller?. Hei, det er mange som ikke vet hvordan man bruker en tampong, men jeg har svaret! hun kunne kjøpe en pakke med tamponger til meg i gul fra Libresse. men det er jo deilig da, begynner alltid å fingre når jeg gjør det. Kjæresten min vil ikke ha sex med meg når jeg har mensen. Med han er det sånn at han ikke vil kjøpe meg tamponger heller. . vil ha sex eller ikke, og jeg fratar meg litt iforhold til å slikke klitten osv, men jeg fingrer gjerne.

Fingrer meglv ti med tampong - Brønnøysund

Det trenger ikke være helt ufarlig å glemme igjen en tampong, så de sjekker det. Hvis man fingrer seg I skjeden før man har fått mensen får første gang, kan det skade?. Alkohol og rus Bråk og uro Hærverk Identitetstyveri og ID-kort Nettvett Politiattest og politi Sex og seksuell lavalder Stjele Trafikk og førerkort Trusler Vold Våpen Økonomi ung.

Fingrer meglv ti med tampong - Hønefoss

Klitoris kan stimuleres ved hjelp av f. Tenk deg då kor uuthaldeleg det hadde vore om så lite som ein tampong kilar for mykje til å brukast?

0 réponses à “Fingrer meglv ti med tampong

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *