Hva er egenskaper hva tenner menn på

hva er egenskaper hva tenner menn på

I over 40 år har han forsket på hvorfor menn og kvinner oppfører seg slik de gjør mot hverandre, hva som tenner dem, hva som frastøter dem. TOPP KAR: Det er visse egenskaper vi kvinner ser etter hos en mann. Vi vil ha han som er trygg på seg selv, vet hva han står for, og ikke er. Hva slags egenskaper burde ligge i bunn hos en mann og hva tenner .. Tror vi jenter tenner på litt forskjellige egenskaper til forskjellige tider i.

Hva er egenskaper hva tenner menn på - Honningsvåg

Våre kjønnsorganer ligger litt mer tilbaketrukket, så det kreves mer av oss for å finne frem til seksualitetens mest nærliggende gleder. Et konservativt mønster med andre ord. Hvis du går rundt og syns kvinner generelt er vidunderlige tror jeg du vil få problemer med å få en utkåret til å føle seg spesiell. hva er egenskaper hva tenner menn på

Videos

SCP-811 Swamp Woman

Hva er egenskaper hva tenner menn på - Fredrikstad

Forskere har klare meninger om hva hver enkelt av oss ser etter i en mann, men likevel verdt å merke seg at det er vanlige folk, som deg og meg, som gir dem svarene. Alltid vil det være slik at dersom noen ønsker at andre skal gi dem glede, må de fortelle hva de gjerne vil ha. Hvis du går rundt og syns kvinner generelt er vidunderlige tror jeg du vil få problemer med å få en utkåret til å føle seg spesiell.

0 réponses à “Hva er egenskaper hva tenner menn på

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *