Misfarget utflod nude jenter

hei, jeg er en jente på 14 år. i de siste par dagene har jeg hatt brun utflod. har hatt normal utflod i et par år nå, helt til dette skjedde. har ikke fått mensen enda. Brun utflod. Jente 18 år. Spørsmål. Hei, jeg har den siste uken hatt en brunfarget utflod. Den har ingen spesiell lukt, men til tider har den nesten. Det er veldig vanlig med slik småblødning/brun utflod, og særlig hvis man har hoppet over flere mens for da kan slimhinnen i livmoren ha blitt.

Misfarget utflod nude jenter - Måløy bondag

Det beste er å leve så mye som mulig som ellers, men det er også lov å ta det litt rolig om du har veldig vondt eller blør mye. Det er mange som misunner deg for det. Tusen takk for spørsmålet ditt, jente 13 år!.

Videos

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick ♡ Lip Swatches Part 2

Hønefoss porno: Misfarget utflod nude jenter

Operere kjønnslepper stikkende smerter i underlivet gravid Det er en bakterieinfeksjon, og symptomene du beskriver er typiske. Jeg bare lurer på om den kommer til å komme snart? Les artikler om kropp og helse. En arbeidskontrakt for unge. Tenkte bare at jeg skulle legge ut en kommentar om dette slik at jenter i samme situasjon kan se at de ikke er alene. Tilbake til spørsmål og svar om Mensen.
Misfarget utflod nude jenter Det virker som alle har det og ikke jeg, når er det normalt og få mensen, når mamma fikk det da hun var 11, tante 10bestemor 12 og mormor 11? Det er helt vanelig! Hei jente 14 år. Det er helt normalt at du kan ha utflod mange år før den første mensblødningen kommer. Jeg mente sonn ikke sønn unskjuld skrive feiler. Er det mensen eller ikkje?!
Plulig øktxlyst norske jenter snap Jeg har hatt utflod i kanskje Skulle du ha hatt ubeskyttet sex er det viktig at du sjekker deg for kjønnsykdommer da dette kan gi blødninger. Jenter merker det som mer fuktighet i trusa og det oppleves som litt slimete og det kan også stivne litt og henge fast i kjønnshår og truse. Selv om jeg fyller bare 13 dette året. Ninjavip bilder operasjon dark room mange jenter kjenner seg litt i ulage noen dager før mensen.
Sårhet i underlivet plulig øktxlyst 712
SNAPCHAT NAKENBILDERRGE VÅTE DRØMMER MENN 369
Jeg nekter å gå til lege. Jeg er gul brun utflod som lukter surt, veldig surt, nesten som fisk. Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene · Tilbake til spørsmål. heihei:) jeg er en jente på 14 år. jeg har veldig problem med illeluktende utflod som varierer mellom gul og hvit og noen ganger brunaktig. det er kjempe flaut!. SVAR: Hei jente 14 år. Takk for spørsmål. Du spør om hvorfor tisset eller utfloden din er brun. Jeg vil tro det er utfloden din som er brun, fordi.

0 réponses à “Misfarget utflod nude jenter

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *