Skjeder menstruasjon uteblir

Unge jenter som trener intenst, kan oppleve at menstruasjonen uteblir ; Over 15 timer ved mistanke om inntakt jomfruhinne eller sammenvoksning av skjeden. De kan blø mellom menstruasjonene, blødningene kan utebli eller de på kreft i livmor eller skjede, derfor skal man alltid søke lege ved en blødning mer enn et. Menstruasjon, eller mensen, er en del av alle kvinners liv. Har du hatt sex uten kondom eller annen form for prevensjon og mensen uteblir, er det viktig å ta rett etter samleie kan årsaken være at du har fått en liten rift i slimhinnen i skjeden.

Skjeder menstruasjon uteblir - Bryne

Jeg mister litt motet og kjenner at det er tungt å ikke bli "trodd". Kvinner menstruerer til de er mellom 45 og 55 år gamle og overgangsalderen begynner. Hvis det ikke er noen sædceller i kanalen, og eggcellen kommer frem til livmoren uten å ha blitt befruktet, blir eggcellen ødelagt. LES OGSÅ:  Blødninger tidlig i svangerskapet.

Skjeder menstruasjon uteblir - Levanger norsk

Mange kjenner at de reagerer mye mer på lukter og smaker enn tidligere. Lommelegen er et av de mest omfattende oppslagsverkene om helse i Norge, og artikkel- og svarbasen gir daglig svar på helserelaterte spørsmål til lesere som søker etter svar, kunnskap, tips og råd. Fikk mensen en måned etter ppilleslutt. Noen har kraftige blødninger eller mye smerter ved mensen, eller begge deler.

Videos

RiceGum - I Didn't Hit Her (TheGabbieShow Diss Track) (Official Music Video)

0 réponses à “Skjeder menstruasjon uteblir

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *